Молитва перед пологами дочки

Відео: Молитва під час пологів. Молитва Помічниця в пологах. Молитва при вагітності. тест

Молитва при пологах

Молитва перед пологами дочки

Пологи - це хвилююча подія в житті не тільки самої жінки, але всієї родини. Немає на світі жодної вагітної, яку б не відвідували тривожні думки і переживання з приводу майбутньої події. Навіть якщо вагітність проходить відмінно, лікаря знайшли, пологовий будинок вибрали, для малюка і мами все готово, занепокоєння не перестане вас залишати. І це цілком природно, адже народження малюка - це найважливіше в житті матері, а сам процес пологів досить складний і непередбачуваний. І тільки одному Господу відомо, як все складеться. Тому віруючим вагітним буде не зайвим почитати молитву про благополучних пологах.

Молитва на легкі пологи

Ще в давні часи наші прабабусі не обходилися без молитви під час пологів. Було прийнято сподіватися на Бога і благати його і Пресвяту Богородицю про благополучне народження малюка. Молитва на вдалі пологи зміцнювала віру, що все пройде добре. Допомагала заспокоїтися і морально підготуватися до майбутньої події.

Молилися не тільки самі породіллі, величезне значення мала молитва матері при пологах дочки. В наші дні молитва не має такої популярності, але все ж люди не забувають в скрутну хвилину звертатися до Святих за допомогою. Тому молитва при пологах актуальна і донині. Звичайно, читати молитву під час самих пологів зможе далеко не кожна жінка. Але в такому випадку можна підготуватися заздалегідь і почитати молитву на легкі пологи або ж попросити маму про молитву під час пологів дочки.

Яку молитву читати при пологах?

Віруюча людина знає, кому молитися при народженні дитинки. В першу чергу, звичайно ж, до Пресвятої Богородиці. Діва Марія народила сина свого безболісно, але випробувавши всі труднощі людські і страждання, розуміє нас і допомагає. З молитвою при вагітності і пологах схиляються до ікон Божої Матері «У пологах помічниця», «Взиграніе немовляти», «Феодоровская», «Цілителька», «Скоропослушниця». Ще вагітна жінка повинна прочитати молитву про допомогу при пологах.

Відео: СОН ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ 41- МОЛИТВА ДЛЯ ЛЕГКИХ ПОЛОГІВ ТА ЗАХИСТУ ВДОМА

Молитва на легкі пологи до Пресвятої Богородиці :

Пресвята Діво, Мати Господа нашого Ісуса Христа, яже села народження і єство матере і чада, помилуй рабу Твою (ім`я), і допоможи в годину цю, так вирішиться Бремені свого благополучно. Про Всемилостива Владичице Богородице, яже не поставила вимогу про єси допомоги в народженні Сина Божого, подай допомогу сей Своїй невільниці, допомоги вимагає, а найбільше від Тебе. Даруй їй благомощіе в годину цю, і немовляти іже имать родітеся і ввійти у світ світу цього, сподоби в благопотребное час і розумного світла у святому хрещенні водою і духом. Тебе припадаємо, Мати Бога Вишнього, молячись: Буди милостива мати цей, ейже Прийди час бити мати, і умоли воплотився з тебе Христа Бога нашого, нехай укріпить ту силою Своєю згори. Яко держава Його благословенна і препрославлений, з безначальним Його Отцем, і Пресвятим і Благим і животворящим Духом, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.



Рідні і близькі можуть молитися про здоров`я немовляти Тихвінської ікони Божої Матері:

Про Пресвята Владичице Діво Богородице,
Спаси і збережи під покровом Твоїм моїх чад (імена),
Усіх юнаків, отроковиць і немовлят,
Хрещених і безіменних і в утробі матері носяться.
Украй їх ризою Твого материнства,
Збережи їх в страху Божому і в слухняності батькам,
Умоли Господа мого і Сина Твого,
Нехай дарує їм корисне для спасіння їх.
Вручаю їх Материнському смотрению твоєму,
Бо Ти Божественний Покров рабам твоїм.
Матір Божа, введи мене у образ Твого небесного материнства.
Вилікуй душевні і тілесні рани дітей моїх (імена),
Моїми гріхами нанесені.
Вручаю дитино цілком Господеві моєму Ісусу Христу і Твоєму,
пречиста, небесному заступництву.
Амінь!

Молитва на допомогу породіллі

У православному хріастанстве прийнято перед пологами вагітної сходити до церкви. сповідатися і причаститися. Нерідкі випадки, коли у жінки, яка читала молитву, вщухали болю, зупинялися кровотечі, дітки обов`язково народжувалися здоровенькими. Чудодійна сила молитви знайома багатьом віруючим, не дарма ще наші предки повністю покладалися на неї. Молитва - це допомога Господа, так навіщо ж від неї відмовлятися в такій нелегкій і небезпечній справі, тим більше, що стосується воно здебільшого вашого малюка. Навіть не так важливо до кого ви будетеМолитва перед пологами дочки звертатися в своїй молитві, і перед якою іконою, головне робити це щиро, з вірою в душі. Після пологів потрібно прочитати молитву і подякувати Господу і всіх Святих за надану допомогу і щасливе народження малюка.

Також важливо поклонитися з молитвою після пологів перед іконою Божої Матері «Годувальниця». Вона допомагає матусям, у кого пропадає молоко або ж якщо жінка сильно страждає на післяпологову депресію. Пресвята Богородиця дасть сили впоратися з недугою і вигодувати дитину. Адже недарма, наші прабабусі годували дітей грудним молоком до двох-трьох років і гадки не мали, що таке післяродова депресія і інші ускладнення. Вважалося, що так передбачено Господом Богом, що мати повинна годувати свого немовляти грудним молоком, передаючи разом з ним свою любов і турботу.

Православна молитва при пологах

Пологи, це природний, життєвий процес. Раніше жінки взагалі обходилися без лікарів, і лише християнською молитвою при пологах допомагали собі. Причому всі сім`ї були великі, не один-два дитини, як зараз, а по 5-6 дітей народжували і на всіх здоров`я вистачало. Зараз, звичайно, не позаминуле століття -отказиваться від допомоги лікарів не варто. Навпаки, можна зробити вибір як саме народжувати -за допомогою кесарева або самостійно. У разі якщо ви вирішили народжувати самостійно, можна заздалегідь вибрати вид анестезії. Існує медикаментозна анестезія або акушерський наркоз, його вколюють, коли починаються сильні перейми, ви нічого не відчуваєте і занурюєтеся в сон, через пару годин, коли ви прокинетеся, ваша матка вже буде готова до пологів -все пройде м`яко і безболісно. Епідуральна анестезія це саме знеболювання, ви не засинаєте, а, зберігаючи бадьорість, перестаєте відчувати біль. Перед пологами треба порадитися з лікарями і вибрати той варіант, який вам підходить

Чудотворна молитва при пологах дочки, якщо має бути кесарів розтин

Якщо за медичними показаннями вам лікар призначає кесарів розтин - впадати у відчай не варто. Як і при природних пологах - головне це спокій породіллі і впевненість в тому, що все пройде добре. На відміну від природних пологів, де відома лише передбачувана дата, у випадку з кесаревим розтином дату пологів призначає лікар, тому, жінка може підготуватися заздалегідь до появи малюка на світ. У призначений день чудодійною молитвою при пологах попросіть Господа і Богородицю. щоб все пройшло благополучно.

Відео: Молитва матері про дочку. Материнська молитва. сильні молитви

Сильна молитва до ікони Федоровской Богоматері при важких пологах

Багато жінок повністю відмовляються від будь-яких знеболюючих препаратів і народжують без будь-якої анестезії. Народжувати боляче, але не страшно. Добре, якщо пологи легкі і швидкі, в цьому випадку родова біль миттєво забувається, варто тільки побачити і взяти на руки довгоочікувану дитину. Але буває, що процес пологів затягується на 10,15, 17 годин природно, що жінка страшно змучена і фізично втомилася. Коли власних сил не вистачає, або виникли непередбачувані труднощі, треба просити допомоги у Божої Матері. Саме церковна молитва до Богоматері дає полегшення при важких пологах.

Справжній текст православної молитви допомоги для легких пологах до Божої Матері

Пресвята Діво, Мати Господа нашого Ісуса Христа, яже села народження і єство матере і чада, помилуй рабу Твою (ім`я), і допоможи в годину цю, так вирішиться Бремені свого благополучно. Про Всемилостива Владичице Богородице, яже не поставила вимогу про єси допомоги в народженні Сина Божого, подай допомогу сей Своїй невільниці, допомоги вимагає, а найбільше від Тебе. Даруй їй благомощіе в годину цю, і немовляти іже имать родітеся і ввійти у світ світу цього, сподоби в благопотребное час і розумного світла у святому хрещенні водою і духом. Тебе припадаємо, Мати Бога Вишнього, молячись: Буди милостива мати цей, ейже Прийди час бити мати, і умоли воплотився з тебе Христа Бога нашого, нехай укріпить ту силою Своєю згори. Яко держава Його благословенна і препрославлений, з безначальним Його Отцем, і Пресвятим і Благим і животворящим Духом, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Слухати на відео молитву під час пологів

Підпишіть

Молитва матері, коли народжує дочку



Чи не описати почуття, які відчуває матір, дивлячись на вагітну доньку. Хочеться їй допомогти, підтримати, захистити полегшити вагітність. І з кожним днем, коли наближається день пологів бабуся хвилюється не менш майбутньої матері. Коли ж майбутня мати потрапляє в пологовий будинок, бабуся може тільки молиться, щоб полегшити пологи доньки. Спеціально для матерів, які скоро приміряти на себе роль бабусь, молитви, які потрібно читати, коли ваша дочка народжує.
Слова цієї молитви відомі давно. Хтось може сказати, що це марновірство, але ця молитва дійсно полегшує пологи. Читати її повинна мати породіллі. Беруть дві ємності і переливають з однієї в іншу, при цьому говорять слова молитви.
Отже, молитва матері, коли народжує дочку.

«В ім`я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь.
Ти, вода-матінка, біжиш з землі витікає,
Ні болю, ні труднощів не знаєш.
Швидко і легко ти поміж камінням сочішься.
Так швидко і легко моя дочка (ім`я)
Від тягаря вирішитися.
В ім`я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь ».
Ось ще одна молитва матері, яку читають коли дочка народжує.
«В ім`я Отця і Сина і Святого духа. Амінь.
Встану, перехрещуся, в путь-дорогу споряджені.
Ні на небі ні хмаринки, ні дощику.
Так нехай і у раби Божої (ім`я) не
Мук і сліз при пологах.
Матінці Богородиці помолюся,
Матінку Богородицю попрошу.
Допоможи Цариця Небесна моєї дочки (ім`я)
Від пологів швидше і безболісніше вирішитися,
Дитя мале на світло провести.
Матушка Богородиця (ім`я породіллі) допомагає,
Немовля на світ божий випускає.
В ім`я Отця і Сина і Святого Духа.
Амінь ».

Стаття прочитана 9156 раз (a).

Ще з цієї рубрики:

Мало хто може розповісти хороше про сусідів. Улюблені сусіди то суботнім ранком ремонт роблять.

  • Якщо у вашій родині поселила біда, і чоловік завів коханку, то швидше за читайте змови, щоб.

  • Якщо у вашому будинку немає спокою і злагоди серед близьких, і ви не знаєте, як повернути мир в сім`ю.


  • Поділися в соц. мережах:

    Увага, тільки СЬОГОДНІ!
    По темі: