Молитва жінці перед пологами

Молитва перед пологами

У період виношування дитини характер кожної жінки стає трохи іншим. Всі майбутні матусі стають або нервовими, або плаксивими або ж дуже веселими й життєрадісними. Сміх і сльози поперемінно для них - явище дуже навіть нормальне і пояснюється гормональними перебудовами, що відбуваються в організмі. Але в будь-якому випадку всі вагітні на підсвідомому рівні заздалегідь починають хвилюватися про свого малюка, частіше думають про майбутні пологи і переживають за їх дозвіл. Тому майбутнім породіллям, яким не байдуже християнське віросповідання, не завадить знати хоча б одну коротку молитву. яку потрібно читати перед пологами.

Молитва вагітної жінки перед пологами

Віра в Бога завжди допомагає людині подолати будь-які перешкоди. Народження дитини - це природний, але важкий процес. І для його полегшення існує молитва для вагітних, яку може читати сама породілля перед пологами, або її близькі під час пологів. Щоб пологи почалися благополучно, потрібно безпосередньо перед пологами читати молитву блаженної матері Матрони:

Про блаженна мати Матрона, вислухай і прийми нині нас, грішних, що моляться тобі, навикшая у всьому житті твоєму прііматі і вислушіваті всіх стражденних і скорботних, з вірою і надією до твого заступництва і допомоги вдаються, швидке поможеніе і чудесне зцілення всім подавающі- та не збідніє і нині милосердя твоє до нас, недостойних, бентежним в многосуетнем цім світі і нігдеже обретающим розради і співчуття в скорботах душевних і допомоги в болезнех тілесних: зціли хвороби наша, визволи від спокус і мучительства диявола, пристрасно воюющаго, допо зи донести життєвий свій Хрест, знести вся тяготи житія і не потеряті в ньому образ Божий, віру православну до кінця днів наших зберегтися, надія і сподівання на Бога міцну имети і нелицемірну любов до бліжнім- допоможи нам відійду з житія цього досягнуто Царства Небесного з Усім догодити Богові, прославляючи милосердя і доброту Отця Небесного, в Троїце славімаго, Отця і Сина і Святого Духа, на віки віків.

За якийсь час перед початком пологів потрібно помолитися за весь медперсонал, який буде присутній в родовій палаті. Попросити Господа, щоб він допоміг їм у роботі. Коли перейми вже почалися, потрібно вимовляти короткі молитви Господу Ісусу. Потрібно вірити в слова, які вимовляються, адже кожна молитва не залишається почутою. А коли вже настане заповітний момент появи малюка, то потрібно думати лише про свою крихті і сподіватися на хороший результат пологів.

Глибоко віруючою жінкам не потрібно залишати хрестик далеко від себе, навіть якщо лікар на цьому наполягає. В крайньому випадку потрібно покласти його поруч з собою, адже православний хрест - це найперший оберіг в будь-якій справі.

Якщо вагітної до паніки страшно народжувати, найкращий вихід - не читати страшилок про пологи і не слухати бувалих родичок. Оптимально - більше дізнатися про процес пологів і знайти лікаря, якому довіряєш і виконувати всі його рекомендації.

Передбачувана дата пологів - це ймовірна дата закінчення вагітності і день довгоочікуваної зустрічі мами і малюка. Однак, незважаючи на постійні спроби точно обчислити цей день, коли саме з`явитися на світло - вирішує сам дитина, а не календарі і калькулятори.

38 тижнів - найпоширеніший термін початку других і наступних пологів. Тому жінка вже має бути порожниною готова до розродження і не чекати провісників: другі пологи цілком можуть початися і без «попередження».

Випадки, коли жінці вже пора народжувати, а ніяких ознак наближення зустрічі з малюком все немає, бувають вкрай рідко. Зазвичай провісники починаються за кілька тижнів до пологів, а в 38 тижнів вагітності вони вже нагадують про себе на повну силу.

Відео: Молитви вагітних жінок про благополучне вирішення

Молитва вагітної жінки за здоров`я Матрони Московської перед пологами



Автор. Адміністратор сайту | 26.04

Пропоную Вашій увазі молитву вагітної жінки, яку необхідно читати Матрони Московської перед самими пологами.
Будь-яка породілля хоче, щоб її дитина з`явилася на світ здоровою і щасливою.
Усамітнившись в закритій кімнаті, Ви напевно багато раз шепотіли молитву Господу за здоров`я і відпущення гріхів.
Молитва вагітної жінки - це покаянний текст і прохання Божої благодаті через Матрону Московську.

Перед тим, як почати читати молитву про здорову вагітність, відвідайте Храм і поставте по 3 свічки до православної ікони Ісуса Христа, Пресвятої Богородиці і Блаженної Стариці Матрони Московської.
Перебуваючи біля образу останньої, скажіть про себе цей молитовний текст:

О, блаженна Стариця Матрона. Прошу тебе про здорову вагітність і молю про успішне народження улюбленого чада. Амінь.

Усередині хреститеся і неспішно залишаєте Храм.
Якщо немає в наявності, купуєте там же перераховані вище православні ікони та додатково ще 9 свічок.
Молитву вагітної жінки слід читати приблизно за один місяць до передбачуваних пологів.

Молитва вагітної жінки Матрони про здорових пологах

Прийшовши додому, скиньте одяг і приступайте до читання Молитви Отче Наш.
Після цього можна запалити свічки і уявити подумки те, яким здоровим народжується Ваш майбутній дитина. Ваша основна задача це повірити в те, що молитва здатна творити чудеса.

Відео: Молитва Божої Матері «У пологах помічниця»

О, блаженна Матрона Московська. Попроси у Господа Бога за здоров`я вагітної жінки. Захисти мене від раптової хвороби і душевної хвороби. Допоможи мені впоратися з материнським началом і заступився переді мною в Божих окрасу палати. Нехай буде так. Амінь.

Інша молитва вагітної жінки, також звернена до Матрони Московської.

О, блаженна Стариця Матрона Московська. Щиро благаю тебе про благородній прощення. Коли згрішила тяжко, що не покарай моє не народжене дитя і не зупини мою вагітність і пологи. Надай мені сили і терпіння на благо нового життя і попроси у Господа Бога святого відпущення. Нехай буде так. Амінь.

І третя молитва, яка вважається на думку знахарки найсильнішою, що дозволяє захиститися вагітній жінці від заздрості злісних людей.



О, Блаженна стариця Матрона Московська. Захисти моє не народжене дитя від псування і лихого ока. Нехай же не підступи бісівські і захисти мене від відторгнення плодового. Чи не передавай майбутньому чаду розплату за мої гріхи. Помолися за мене перед Господом Богом і попроси у нього великодушного вибачення. Нехай буде так. Амінь.

Тепер Ви знаєте про те, що існують молитви вагітної жінки за здоров`я. які слід читати Матрони Московської майже перед самими пологами.

Нехай Ваша дитина народиться здоровою!

Схожі теми:

Християнська молитва при пологах

Один з найбільших страхів жінок, особливо первісток, пов`язаний з годуванням грудьми. Жінки бояться, що молока для того, щоб годувати дитину не буде. Ще в пологовому будинку, молоді мами починають панікувати, -адже замість молока виділяються краплі молозива. Це ще не сама молоко, і його справді краплі, але воно дуже поживне і крихітному дитині навіть цих крапель вистачає, щоб наїстися. Саме ж молоко приходить приблизно на 3-4 день після пологів. Щоб початок грудного вигодовування пройшло якомога легше, потрібно читати молитву після пологів Богоматері. Молитва після пологів у ікони «Годувальниця», особливо необхідна мамам двійнят і трійнят.

Християнська молитва щоб легко народити

Навіть в пологовому будинку пологи можуть протікати з ускладненнями, не кажучи вже про домашні пологи. Найстрашнішим ускладненням може стати розрив матки, в результаті чого може загинути і породілля, і плід. Смерть жінки може наступити в результаті больового шоку, а також з-за сильної кровотечі. Дитина ж гине через задуху, -в результаті розриву до нього перестає надходити кисень. У пологовому будинку жінку ще можуть врятувати, можуть врятувати і дитини, але за статистикою, дітей рятують рідше, ніж породіль. Вагітним обов`язково потрібно читати молитву, щоб благополучно народити. Її читають у ікони «Помічниця в пологах». Молитва, щоб народити сприяє легким і благополучним пологів.

Сильна молитва перед пологами

У період внутрішньоутробного розвитку кожен тиждень, навіть, можна сказати, кожен день важливий для розвитку малюка. які молитви перед пологами повинна читати майбутня мати? Весь термін вагітності жінка повинна молитися Богу про своє здоров`я, і про здоров`я дитини. З наближенням передбачуваної дати пологів потрібно читати молитви перед пологами до Федоровской Богоматері, Скоропослушниці, Цілительці. При ускладненою вагітності молитву перед пологами читають Симеону мироточиві.

Текст православної молитви на благополучні пологи

О свята Катерино, діво і мученице справжня Христова невісто. Молимо тебе через особливую благодать, що нею попередньо тя Наречений твій, найсолодший Ісус: якоже осоромимо принади мучителя, мудрістю твоєю п`ятдесят ветий перемогла ти і, напоївши їх Небесним вченням, до світла істинної віри наставила єси, тако випроси і нам ону Божу мудрість, та й ми, який розірвав вся підступи адскаго мучителя і знехтувавши світу і плоті спокуси, гідні з`явимося Божественної слави і до разширению святої нашея православної віри судини гідні станемо, і з тобою в Небесної скинії Господа і Владику нашого Ісуса Христа хвилями і прослав яем по всі віки. Амінь.

Текст молитви до Пресвятої Богородиці помічниця при пологах

Пресвята Діво, Мати Господа нашого Ісуса Христа, яже села народження і єство матере і чада, помилуй рабу Твою (ім`я), і допоможи в годину цю, так вирішиться Бремені свого благополучно. Про Всемилостива Владичице Богородице, яже не поставила вимогу про єси допомоги в народженні Сина Божого. подай допомогу сей Своїй невільниці, допомоги вимагає, а найбільше від Тебе. Даруй їй благомощіе в годину цю, і немовляти іже имать родітеся і ввійти у світ світу цього, сподоби в благопотребное час і розумного світла у святому хрещенні водою і духом. Тебе припадаємо, Мати Бога Вишнього, молячись: Буди милостива мати цей, ейже Прийди час бити мати, і умоли воплотився з тебе Христа Бога нашого, нехай укріпить ту силою Своєю згори. Яко держава Його благословенна і препрославлений, з безначальним Його Отцем, і Пресвятим і Благим і животворящим Духом, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Підпишіть


Поділися в соц. мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!
По темі: