Молитви про зачаття і народження здорової дитини

Молитва про зачаття здорової дитини

Коли бажання мати дитину не збігається з існуючою дійсністю, допоможе православна молитва про зачаття здорової дитини. оскільки саме молитовне звернення до Бога в цьому випадку є тією силою, яка здатна переламати несприятливу ситуацію і усунути бар`єри, що заважають виконанню бажання. Молитва подружжя, які мають дітей, про зачаття дитини богородиці - це послання Бога, що йде з самої глибини серця. Подружжя, що моляться про дарування дітей. повинні бути сповнені смирення і від усього серця бажати продовження роду. Ця молитва важлива для кожної жінки, яка бажає мати повноцінну сім`ю.

Відео: МОЛИТВА Матрони Московської

Сильна молитва про зачаття здорової дитини

«Почуй нас, Милосердний і Всемогутній Боже, та молінням нашим послана буде благодать Твоя. Милостивий будь, Господи, до молитви нашої, згадай закон Твій про примноження роду людського і будь милостивим Покровителем, так Твоєю поміччю збережеться Тобою ж встановлене. Ти властною силою Твоєю з нічого все сотворив і поклав початок усього в світі існуючого - створив і людину на свій образ і високою тайною освятив союз подружжя у Предуказаніе таємниці єднання Христа з Церквою. Призри, Милосердний на рабів Твоїх цих, союзом подружнім поєднаних і благають про Твою допомогу, нехай буде на них милість Твоя, нехай будуть плідні і так побачать вони сини синів своїх навіть до третього і четвертого роду і до бажаної старості доживуть і ввійдуть в Царство Небесне через Господа нашого Ісуса Христа, Якому всяка слава, честь і поклоніння личить зі Святим Духом на віки. Амінь ».

Сильна молитва про зачаття дитини, принесене праведним Богоотцями Йоакима і Анни

«О, пріснославніі Христові праведниці, святії Богоотці Йоакима і Анно, стоячи перед Небесному Престолу Великого Царя і велие відвагу до Нього імущих, яко від Преблагословенния для донечки Ваше, Пречистої Богородиці і Приснодіви Марії, втілитись зволили! До вас, яко многомощной передміхурова і старанним про нас молитовником, вдаємося ми, грішні і недостойні. Моліть благість Його, яко і нехай Він відверне від нас гнів Свій, по справою нашим праведно на ни рухомий, і так незліченні гріхи наша знехтувавши, зверне нас на шлях покаяння, і на стежки заповідей Своїх нехай виконає нас. Також молитвами вашими в світі життя нашу збережіть, і у всіх благих благе поспешеніем випросіть, вся до живота і благочестя потрібна нам від Бога дарующі, від всяких напастей і бід і раптові смерті заступництвом вашим нас ізбавляюще, і від усіх ворогів видимих і невидимих защіщающе, яко да тихе і безмовне житіє поживемо у всякому благочесті та чистоті, і таке в світі тимчасове це житіє прешедшая, в вічний досягнемо спокій, ідеже вашим святим умоленіем та сподобилися Небесного Царства Христа Бога нашого, Йому ж з Отцем і Пресвятим Духом, по обает всяка слава, честь і поклоніння на віки віків. Амінь ».

Слухати на відео молитву про зачаття здорової дитини

Дитина - це плід любові. І дар Божий. Сім`ї, які позбавлені цього дару, неповні. Але, для православних віруючих відсутність дітей у шлюбі, де чоловік і жінка люблять один одного, не сприймається як покарання. Для віруючих - це Божий Промисел. Подружжю дана можливість звернутися до Бога зі своїм проханням. Така можливість - це молитва про зачаття дитини святий Матрони Московської .

Підпишіть

Молитва про зачаття здорової дитини

Кожна людина має потребу в щасті і радості. Найбільше щастя для пари, це їх спільна дитина. Якщо чоловік молиться за свою дружину, а дружина молиться за свого чоловіка в добрих намірах, це дорога до щасливого шлюбу.

Такі пари перестають бути замкнутими в собі, вони відкриваються між собою і іншими людьми, і їхні стосунки стає міцним.

Коли ситуація стає безнадійною і пара в шлюбі не може вилікуватися від безпліддя, завдяки молитвам про зачаття здорової дитини, вони підсилюють зв`язок з Богом, і у людей народжуються діти. Така сімейна пара, де на їх шляху була серйозна проблема, чоловік з дружиною починають цінувати один одного, і після подолання спільної проблеми, вони стають щасливими подружжям.

У світі існують такі пари, які фізично повністю здорові але, на жаль, їх духовний світ настільки "малий", що вони не можуть зародити дитини в духом вигляді. Як ви вже здогадалися, перед тим як дитина зароджується в утробі матері, спочатку зароджується душа, яка стає одним цілим з фізичним тілом.

Тому, в молитві про зачаття дитини, потрібно попросити Господа Бога, щоб він простив ваші гріхи.

На жаль, одними молитвами вам Бог не зможе допомогти. Він запитає вас - а що ти для цього зробила (зробив). Душа без тіла, як і тіло без душі в світі живих не зможе існувати, а тим більше розвиватися, тому, щоб домогтися до заповітної мрії, людина повинна докласти значних зусиль.

Для цього, наш Творець створив людину з розумом і з фізичним тілом, щоб відбувалися дії в фізичному тілі. А душа призначена для цього, щоб відчувати і контролювати вчинки тіла.

Умісти вони велика духовна і фізична сила. А коли ми не можемо самостійно вирішити ту чи іншу проблему, через молитви ми просимо поради і допомоги у Господа Бога.

Молитва про зачаття дитини

Господи!
Ми дякуємо Тобі за нашу подружнього життя,
тому що ми знаємо,
що наш шлюб тримається на Твоєму Святому Дусі.

Ми знаємо,
що вся наша любов це твій дар,
і що наша сімейна життя,
це наша доля створена Тобою.

Ти благословив наш союз і на початку сказав розмножуйтеся. Ми одружені,
і протягом багатьох років у нас немає дітей.



Ти, Господи, який формує дітей в утробі матері
і пускаєш їх в життя,
я прошу в Тебе дар,
подарувати дітей в нашому шлюбі.

Я дарую тобі всю свою любов,
допоможи зцілити всі мої хвороби,
і проблеми зі здоров`ям.

Я обіцяю тобі,
Що буду ростити своїх дітей в якості подарунка і віри.
Амінь.

Молитва про вагітність

Молитви про зачаття і народження здорової дитиниПісля заміжжя, на жаль, деяким жінкам не відразу вдається завагітніти. У кожному конкретному випадку окремої сім`ї причин може бути досить багато.

Одні сімейні пари не готові відразу після весілля стати батьками, інші бажають цього, але зачаття не відбувається.

У такому випадку варто спробувати молитву про вагітність. Виявляється, в таких випадках часто допомагає звернення до вигляді прохання до Богородиці або Матрони Московської про настання довгоочікуваного зачаття дитини.

Не варто скептично ставитися до молитов, адже тільки з вірою в диво (а то й допомагають інші способи) можна в даному випадку отримати бажане. Адже не дарма кажуть, що дітей нам посилає Господь, тільки він має право на таку розкіш.

На питання, кому молитися про вагітність, існує проста відповідь. Двома найсильнішими молитвами про вагітність на сьогоднішній день вважаються звернення до Матрони Московської і Богородиці - кому, як не їм зрозуміла материнська душа.

Як молиться про вагітність Матрони Московської і Божої Матері? Обидві молитви, зі зрозумілих причин, схожі між собою і в той же час мають відмінності. Однак, яку молитву про настання або збереження вагітності б Ви не обрали, головне, моліться щиро, вмійте визнавати свої помилки, гріхи, вільні і невільні, і Вам воздасться.

Молитва про вагітність Матрони Московської

Перед тим, як читати молитву Матрони про настання вагітності, кожна жінка повинна сильно бажати дитини, підійти до цього питання серйозно і усвідомлено. Знайте, що Вищі сили милосердні і, почувши Вашу щиру молитву і величезне бажання мати дітей, змилуйся над Вами і обов`язково подарують радість материнства.

О, блаженна мати Матрона,

душею на небі перед Престолом Божим стоячи перед,

тілом же на землі почівающі,

і даною тобі понад благодаттю різні чудеса істочающі.

Призри нині милостиво твоїм оком на ни, грішних,

в скорботах, хворим і гріховних спокус дні своя іждівающія,



утеши ни, отчаянния, зціли недуги наші лютої,

від Бога нам по гріхом нашим попущаемия,

визволи нас від багатьох бід і при важких обставинах,

умоли Господа нашого Ісуса Христа простіті нам вся наша гріхи,

беззаконня і гріхопадіння,

ними ж ми від юності нашея навіть до теперішнього дні і години згрішили,

да твоїми молитвами одержавши благодать і велику милість,

прославим в Троїце Єдиного Бога, Отця і Сина, і Святого Духа,

нині і повсякчас, і на віки віків.

Молитва про збереження вагітності до Пресвятої Богородиці

Богородиця - мати Божа, вона заступниця всіх жінок і обов`язково приходить на допомогу, почувши благання про зачаття і збереження вагітності.

Відео: Молитва про дарування дітей

Не відверни лиця Твого від мене, грішного раби Божої (ім`я),

і прийми молитву цю до Тебе, від усього серця принесене

збережи плід лона мого і благополучно розродилася часу весняного

благоволи Своєю великою невимовною милістю.

Милі жінки, користуйтеся запропонованими молитвами про вагітність, або уповайте до святих своїми словами, головне, не впадайте у відчай і не залишайте віру в перемогу!


Поділися в соц. мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!
По темі: