Молитви святим зачатті дитини

Молитва про зачаття дитини

Батьки починають піклуватися про своїх дітей не з народження, а ще до самого моменту зачаття. Адже всі наші гріхи і чесноти лягають тягарем або благословенням на долю майбутніх дітей.

Відео: Молитва про дарування дітей Богоотцями Йоакима і Анни

У самих благочестивих християнських родинах, батьки перед зачаттям повинні отримати благословення священика. Перед цим потрібно сповідатися і покаятися в своїх гріхах (адже дуже часто безпліддя є покаранням за розбещену статеве життя партнерів). Причому робити всі ці маніпуляції повинні подружжя, а не тільки жінка.

Які молитви читають перед зачаттям?

Молитву про зачаття дитини потрібно читати не тільки в храмі перед сповіддю або благословенням священика, але і вдома в будь-який час, і особливо перед самим моментом зачаття.

Часто можна помітити в молитвах, що читаються перед зачаттям дитини, слова «нехай буде воля Твоя». Це демонстрація того, що людина готова покірно прийняти волю Божу в своє життя, а дитина - це не що інше, як воля Бога.

Для зачаття дитини читають молитви Святої Ксенії Петербурзької, Матінці Матрони, Богородице, Олександру Свірського і іншим. Безумовно, найчастіше жінки читають молитви про зачаття дитини саме до Богородиці. Наступну молитву потрібно читати перед іконою «Цілителька»:

«Прийми, про Всеблагословенная і всемощного Пані Владичице Богородице Діво, сумний ця молитви, зі сльозами Тобі приносимо від нас, недостойних рабів Твоїх, до Твого цельбоносно образу спів возсилаємо з розчуленням, яко самій же тобі справжньою і прислухайтеся моління наша і подає з вірою просив. За коемуждо бо прохання виконання твориш, скорботи облегчаеші, немічним здоров`я даруєш, розслаблених і недужих зціляв, від біснується біси проганяють, обідімия від бід позбавлятися, прокажені, і малих дітей милуєшся, ще ж Пані Владичице Богородице, від уз і темниці свобождаеші і усякої всілякої пристрасті лікуєш: вся бо суть можлива клопотанням Твоїм до Сина Твого Христа Бога нашого. О, Всепетая Мати, Пресвята Богородице! Чи не переставай молитися за нас, недостойних Рабех Твоїх, що славлять Тебе і шанують Тебе, і поклоняються з розчуленням пречистої образу Твоєму, і надію імущих неповоротних і віру безсумнівною до тобі насниться діві преславне і непорочності, що славлять, і хто поважає Тя і кричущих на віки віків. Амінь ».

У які дні можна зачати дитину?

Православна молитва про зачаття дитини подіє, тільки в разі якщо ви будете дотримуватися інших християнських правил для зачаття. Найголовніше правило - це дата зачаття. У церковному календарі є безліч дат, коли статеві акти між подружжям вважаються гріховними:

  • під час посту;
  • напередодні великих свят;
  • напередодні пісних днів - середи і п`ятниці (напередодні означає, що не можна займатися сексом з 16.00 вівторка і четверга відповідно);
  • в неділю;
  • в день вінчання.

У християнстві (на відміну від мусульманства) не можна займатися любов`ю в день вінчання, так як освітлення шлюбу священиком вважається великим таїнством, яке не можна оскверняти.

Свята Матрона при своєму житті допомагала багатьом жінкам позбутися від тягаря безпліддя, вона стала справжньою покровителькою жінок. Після її смерті, жінки почали просити її про зачаття дитини в молитвах Матронушки.

«Про блаженна мати Матрона, душею на небі перед престолом Божим стоячи перед, тілом же на землі почівающі, і даної ти з вище благодаттю різні чудеса істоющі!

Призри нині милостивим твоїм оком на ни, грішних в скорботах, хворобах і бісівських спокусах дні свої іждівающіх, утеши ни відчайдушні, зціли недуги наші лютої, від бога нам по гріхом нашим попущаемие, визволи нас від багатьох скорбот і при важких обставинах і умоли Господа нашого Ісуса Христа простіті нам все наша гріхи, беззаконня і гріхопадіння, яже ми від юності нашея навіть до теперішнього дні і години згрішили, та твоїми молитвами, одержавши благодать і велику милість, прославим в трійці єдиного Бога - Отця і Сина, і Святого Духа, і нині і повсякчас, і на віки і століть. Амінь ».

Молитва Богородиці про зачаття дитини

Сьогодні можна досить часто зустріти пари, які мають проблеми при зачатті дитини. За кілька років медицина просунулася в лікуванні безпліддя досить далеко, проте вона все ж залишається актуальною. Якщо довгоочікувана вагітність так і не наступила, а лікарі не можуть нічим допомогти, тоді люди звертаються до Бога за допомогою, просячи його про малюка і довіряючи йому неподільно в важкі хвилини життя. У безвихідній ситуації, коли людина вже не може знайти рішення, він просить Господа допомогти йому, звертаючись з молитвами. Іноді молитви можуть підносити деяким святим. Наприклад, прохання про зачаття часто можна почути в зверненні в Пресвятій Богородиці.

Як молитися до Богородиці?

У молитві про зачаття потрібно повністю звільнити свій розум від будь-яких корисливих мотивів, злих і егоїстичних намірів, очистити свою душу і серце.

Молячись Господу, Пресвятій Богородиці та інших святих потрібно пам`ятати, що Господь дає кожному до серця. Яке серце людини, такі і дари Божі. Якщо молитися щиро, з вірою, всім серцем, не цілеспрямовано, тоді воздасться по вірі кожного. Чим холодніше буде серце, маловіри і лицемернее, тим бесполезнее стане молитва, вона навіть може прогнівити Господа. Необхідно закликати всіх святих серцем і великою теплотою.

Святий праведний Іоанн Кронштадтський говорив, що:

- молитися потрібно щодня і постійно;

- тільки молитва від щирого серця буде почута.

Молитва до Пресвятої Богородиці про дитину

О, Пресвята Діва, Мати Господа Всевишнього, скоропослушная заступниця всіх, до Тебе з вірою прибігаю! Поглянь із висоти небесного величі Свого на непотребную рабу Свою, припадають до ікони Твоєї! Почуй скоро мою смиренну молитву мене грішного і принеси її до Сина Свого. Умоли Його! Нехай осяє мою похмуру душу світло Божественної благодаті і очистить мій розум від злих помислів світу цього, заспокоїть моє стражденні серце і зцілить його рани. Так напоумить мене на добрі справи і зміцнить роботу Йому зі страхом, хай вибачить все зроблене мною зло, щоб визволив від вічної муки і не позбавить Небесного Свого Царства.

О, Преблагословенна Богородице! Вдаюся в Тобі з вірою, погорди мене скорботну і не допусти загинути мені в безодні моїх гріхів. На Тебе по Бозе все моє уповання і надія на порятунок. Твоєму покрову і представництву доручаю себе на віки. Я дякую та дякую Господу, що послав мені щастя подружнього стану. Молю Тебе, Матір Божа і Господа, і за спасіння, так Твоїми Материнськими молитвами пошле мені і моєму чоловікові улюблене чадо. Нехай дарує він плід лона мого, так влаштується він волею Його, на славу Його. Переміни скорботу душі моєї на радість зачаття. Так славлю і дякую Тобі Пресвята Богородиця в усі дні життя мого. Амінь.

Молитва Божої Матері перед іконою «Скоропослушниця»

Приснодіви Богородиця, Преблагословенна Владичиця Бога Слова, паче всякого слова на порятунок наше народила, і благодать Його безмірне паче всіх Себе прийняла, є море Божественних дарувань і чудес виливається річки і благодать всім, хто з вірою до Тебе вдаюся! Чудотворного Твого образу припадаю, молюся Тобі, щедро Матері людинолюбства Владики: здивуй на нас прібогатие милості Твої, і наше благання, принесене Тобі, Скоропослушниці, прискорить виконати всі на розраду на користь і спасіння коемуждо устрояющі.

Відвідай, Преблагая, Своїй невільниці благодаті Твоєї, подай недуг зцілення і досконале здоров`я, полоненим свободу, яку розривають тишу і різними образами стражденних утіш. Визволи, усемилостива Пані, всяку країну і град від виразки, голоду, боягуза, меча, вогню та інших страт часу і вічності. Матірною Твоїм відвагою відведи гнів Божий: і душевне розслаблення, обуреваніе пристрастей і гріхопадінь свободи раби Твоєї, яко да цілі були в усякому благочесті пожівшую в цьому годині, і в майбутньому вічних благ сподобилися благодаті і людинолюбства Сина Твого і Бога, яким належить всяка честь, слава і поклоніння, з безначальним Його Отцем і Пресвятим Духом, нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.



Ця ікона знаходиться на горі Афонській. Через образ Пресвята Богородиця вже не раз подавала зцілення людям від різних недуг.

Простий варіант молитви

Мати Божа! Дай мені надію на зцілення мого черева, яви мені трепет бажання народити чадо, дай мені силу сподіватися на цей небесний дар. Принеси мені світло сонечка явного в моєму проханні, щоб Він почув мій плач просить. Я молю Тебе, оживи мою утробу, дай в моє черево живе серце, принеси в мене душу, яка захоче народитися в моїй плоті на мою радість, для продовження роду мого. Буду вічно благати Тебе про Твою всемогутність.

Ти можеш дати мені щастя лик. Повернись до мене Пресвята Богородиця, посміхнися мені надією на щастя материнства. Не відмов у моєму сподіванні стати матір`ю. Я буду на віки віків славити ім`я Твоє. Амінь.

Православні свята, які присвячені Божої Матері

Про зачатті можна помолитися на свята, які присвячені Богородиці:

- Різдво Пресвятої Богородиці, 8 вересня.

- Ізодос, 21 листопада;

- Евангелізмос, 25 березня;

- Кімезіс, 15 серпня.

- День пам`яті батьків Богородиці, Іоакима і Анни, 9 серпня;

- День зачаття Пресвятої Марії, 9 грудня;

Відео: Сильна молитва про дітей перед іконою Богоматері (жіночий голос)

- Успіння праведної Анни 25 липня;

- СІНАКС, 26 грудня;

- Покрова, 1 жовтня.

Також можна молитися на всі свята, які присвячені шанованим і чудотворних ікон Пресвятої Богородиці.

Як молитися Святому Луці Кримському про вагітність, зачаття дитини?

Діти - це дар Божий, а не Святого Луки. Просіть краще у Бога безпосередньо без посередників, щоб подарував вам цей дар. Моліться прямо Господу завжди і всюди, перед цим попросіть і просите завжди у Нього прощення за всі гріхи. Просіть Його, щоб допоміг вам, підготував вас до зачаття, прибрав всі перешкоди, що заважають у досягненні цієї мети. Запитайте Його, якщо є якісь причини, за якими Він не дає вам поки дитини, нехай допоможе зрозуміти і усунути ці причини. Спілкуйтеся з Господом, як з найкращим другом, Він чує і обов`язково дасть то про що ви просите, адже Він нас любить, тому що ми Його діти, треба тільки вірити, що отримаєте, то що просите. Попросіть і чоловіка молитися про це, якщо звичайно він погодитися.

система вибрала цю відповідь найкращим

в обране посилання віддячити

Як молитися Луці Кримському, як молитися про дітей ?

Минулого тижня в ефірі Першого каналу вийшов випуск телепередачі Пусть говорят про життя святійшого Луки Кримського. Апостол Лука був лікарем, а після став пастирем. Все своє життя він допомагав людям від чистого серця, нічого не просячи взамін.

Можу запропонувати подивитися випуск і послухати, скільком людям допоміг Святіший Лука Кримський. Серед них, наприклад, сімейна пара Антон Макарський та Вікторія Морозова, які 10 років чекали дитини!

Молитви святим зачатті дитини

До його могилі їдуть з усіх куточків країни (і не тільки), помолитися про зцілення і зачатті дитини.



Яка є молитва найсвятішому Луці Кримському про зачаття, вагітність? Ось приклад.

Молитва Луці Кримському при безплідді може бути і інша, де можна висловити своє прохання, наприклад:

По-перше не зациклюватися на етом.нужно жити, і диво прийде коли його не ждут.есть багато часу подготовітся.рукі теж зовсім опускати не потрібно до конца.Боженька чує молитви все.которие щиро йдуть від душі, потрібно вірити і молиться.

Раніше я думала, що ніколи не забеременею.как тільки ми почали думати про планування дитини через пару місяців, я вирішила гарненько перевірити своє здоровье.сходіла до гінеколога, мені сказали, що у мене, що то з яічнікамі.я дуже расстроілась.а через 3 тижні у мене була затримка, тест теж показав, що беременна.Ну і врешті-решт Зараз моїй доньці 7 месяцев.я просто счастліва.я до речі ніколи не читала завчені молитви, все йшло саме від душі.

Успіхів і щастя вам і здоров`я!

в обране посилання віддячити

Про вагітність і зачатті треба просити Бога, тільки ОН може вам допомогти, адже дітей нам дарує по своїй милості і благодаті Господь. І попросити Його про це дуже просто: попросіть спочатку прощення за всі гріхи ведені вам і не відомі, потім подякуйте Богові за все що у вас є і навіть за всі випробування, адже вони роблять нас сильнішими. а потім приступайте до прохань. Просіть, щоб Господь подарував вам дитини. Саме так нас вчить молитвам Господь через свою книгу Біблію. Саме Біблія повинна бути нашою інструкцією до життя. А все чого немає в Біблії - це вже не від Бога, а від людей. А якщо ми будемо молитися чужими словами, сенс яких ми не розуміємо це гріх.

в обране посилання віддячити

Відео: Про зачатті дитини в Великий Піст

Справжнє ім`я Святого Луки Кримського - Валентин Феліксович Войно-Ясенецький.

Відомо, що він народився в кінці дев`ятнадцятого століття в Керчі. Його сім`я була досить знатної. У 1946 році він стає архієпископом. До цього часу він був професором медицини, хірургом, а також письменником.

Валентин піддавався численним репресіям, побував двічі на засланні. Прожив там одинадцять років.

Пізніше він був канонізований. Зараз його мощі знаходяться в Свято-Троїцькому кафедральному соборі.

Молитися Святому Луці слід так:

Молитви святим зачатті дитини

Віруючі люди стверджують, що якщо молитви щирі, якщо вони йдуть від душі і серця, то допомогти можуть багато в чому, в тому числі і для зачаття дитини.

Молитви про зачаття дитини читають Господу Богу, Пресвятій Діві, святої блаженної Матрони Московської, святої блаженної Ксенії Петербурзької, перед іконами Цілителька, Несподівана радість, Скоропослушниця, Зачаття Іоанна Предтечі.

Існує молитва про зачаття дитини Святому Луці:

Молитви святим зачатті дитини

Люди їдуть просити про народження дитинки і на кладовище до могили і до ікон. Головне сподіватися і вірити, просити потрібно від чистого серця і з чистою душею. Тоді він обов`язково почує ваші прохання і молитви. Головне вірити і не здаватися, щоб щось отримати треба бути цього гідним, не забувайте про це.

в обране посилання віддячити

більше року тому

Перше - це не втрачати надію. Необхідно вірити і з вірою іти до церкви до Святого Луці Кримському. Батьки які свято вірять в кінці кінців отримують у відповідь довгоочікувану вагітність. Молитва про зачаття дитини можна знайти в інтернеті, Головне вірити.

в обране посилання віддячити


Поділися в соц. мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!
По темі: