Молитва вагітної жінки перед пологами

Багато чули від подруг і бабусь, про те, як важко народжувати, чи не первістки пам`ятають біль потуг і переймів попередніх пологів.

Відео: Молитва іконі Божої Матері «Помічниця в пологах»

Всі страхи обгрунтовані, адже жінка хоче народити красивого і повністю здорового малюка.

Яку допомогу при пологах можна надати породіллі, щоб вгамувати страхи і біль?

зміст

Молитви при пологах

Молитва вагітної жінки перед пологами Велику роль в період пологів грає психологічна допомога вагітній жінці. І в давні часи, і зараз безліч віруючих православних жінок не уявляють вагітність і пологи без звернення за допомогою до Всевишнього.

Протягом вагітності жінка повинна вести здоровий правильний спосіб життя, не дозволяючи поганим почуттям і думкам заволодіти нею. У період вагітності жінка повинна бути найбільш чиста психологічно і духовно.

Багато жінок, які зверталися з молитвою під час пологів до Бога або Богородиці говорили, що в якийсь момент біль вщух, і з`явилося відчуття спокою. Читання молитви під час сутичок заспокоює, і жінка не так гостро відчуває болючі відчуття.

З давніх-давен в скрутну хвилину люди молилися і просили допомоги перед іконою «У пологах помічниця». Також, є і інші ікони, перед якими молитва при пологах допомагає породіллі: «Взиграніе немовляти», «Цілителька», «Скоропослушниця», «Феодоровская»

Молитва при пологах в допомогу породіллі здавна належить до кожної ікони окремо. Далі ми наведемо вам приклад молитви перед іконами «під час пологів помічниця» і «Взиграніе немовляти».

До цих ікон найчастіше звертаються за допомогою породіллі і вагітні жінки. Їхня допомога дійсно неоціненна, вони допомагають вгамувати кровотечі, знімають сильний біль, сприяють успішному родовому процесу.

Молитва при пологах до ікони Божої Матері «У пологах помічниця»

«Про Пресвята Богородице, Мати наша милосердна! Яви на нас, в печалі сущих і в гріхах завжди перебувають Рабех Твоїх (імена), милість Свою і не погорди нас, Многогрішний рабів Своїх.

До Тебе прибігаємо, Пресвята Богородице, багато безліч усвідомлюючи гріхів наших і молимось Тобі: відвідай немощствующия наші душі і випроси у улюбленого Сина Твого і Бога нашого дати нам, рабам Твоїм (імена), прощення.



Єдіна Пречиста і Благословенна, все уповання наше на Тя покладаємо: премилосердна Мати Божа, збережи нас під покровом Своїм. »

Молитва при пологах до ікони Божої Матері «Взиграніе немовляти»

«Пресвята Діво, Мати Господа нашого Ісуса Христа, яже села народження і єство матере і чада, помилуй рабу Твою (ім`я) і допоможи в годину Оцей вирішиться Бремені свого благополучно.

Про усемилостива Владичице Богородице, яже не поставила вимогу про єси допомоги в народженні Сина Божого, подай допомогу сей був своїй невільниці допомоги потребує, особливо ж від Тебе.

Даруй їй благомощіе в годину цю, і немовляти іже имать родитися і ввійти у світ світу цього сподоби в благопотребное час і розумного світла у святому хрещенні водою і духом.

Тебе припадаємо, Мати Бога Вишнього, молячись: Буди милостива мати цей, ейже Прийди час бити мати, і умоли воплотився з тебе, Христа Бога нашого, нехай укріпить ту силою своєю згори. Амінь. »

Вагітність - це велика подія носіння дитини під серцем, тому вищі сили допоможуть вам, головне зверніться до них за допомогою щиро, з чистим серцем. Вірте Богу і Божої Матері і вам воздасться.

Як вгамувати біль під час сутичок

Часто говорять, що біль в період сутичок сильніше, ніж в період пологів, тому основне завдання за допомогою породіллі, це вгамувати біль. Її не завжди виходить зменшити за допомогою молитви, а й про неї не варто забувати. Іноді її корисно читати як якусь мантру, що дозволяє сконцентрувати увагу не на хворобливих відчуттях.

Щоб зменшити біль між переймами, вам може дуже допомогти ваш чоловік:

  • Погладьте низ живота легкими рухами від центру з боків, так ви втихомирити больовий синдром внаслідок розслаблення м`язів стегон, живота і промежини.
  • Область попереку можна масажувати сильніше, навіть масаж кулаками допоможе вгамувати біль після сутички.
  • Можна розтирати стегна на зовнішній стороні кулаками і долонями в положенні стоячи і лежачи.
  • Гарне рух, коли ви намацаєте кісточки тазу, натисніть на них і зрушуєте до живота, потім в сторони намагаєтеся розсунути. Це добре знімає біль.

Вгамувати біль, також можливо прийнявши позу, яка вам зручна, але пам`ятайте, що біль при переймах присутній завжди, тому будьте сильною жінкою і все буде добре.

Відео

Молитви перед пологами

Молитва перед пологами

Молитви перед пологами

Перед пологами у первісток з`являється страх - реакція природна, реакція самозбереження людини. Як зменшити цей страх? Все з руки Божої потрібно приймати з покорою і подякою. Необхідно згадати, що без волі Божої навіть волосся з голови людської не може впасти. Для Господа ми живемо і помираємо.
Обов`язково треба помолитися Господу, щоб Він благословив пологи. Помолившись і поклавшись на волю Божу, далі все слід сприймати покірливо, бо немає молитви, Богом, щоб не почутою.
Напередодні пологів слід помолитися за всіх медиків, які візьмуть участь в них: акушерок, анестезіологів, сестер, щоб Господь допоміг їм у роботі. До самого моменту пологів молитися безперестанними короткими молитвами: "Господи, помилуй! Господи, благослови! Господи Ісусе Христе, сине Божий, помилуй мя, грішну! "
Якщо акушерка наполягає, щоб перед пологами ви зняли хрестик, то постарайтеся переконати її, щоб вона не примушувала вас робити цього, як людини православної віри. Але якщо ви бачите роздратування, якщо спалахує суперечка, сварка, в цьому випадку краще зняти хрестик, або переважити його на кисть руки або на палець, або попросити, щоб цей хрестик поклали поруч з вами під час пологів.

Молитва дружині перед пологамидо Господа Ісуса Христа



Господи Ісусе Христе, Боже наш, від предвічного Отця народжений Сині перш століття, і в останні дні, благоволінням і сприянням Святого Духа, зволив народження бити від Пресвятої Діви яко немовляті, повіену і положену у ясла, сам Господи, на початку сотворив людину і дружину спряг йому, заповідь давши їм: рости і множитися і наповніть землю, помилуй з великої милості Твоєї рабу Твою (Ім`я) підготовлювану родити по заповіді Твоєї. Прости їй вольния і невольния гріхи, благодаттю Твоєю даруй їй силу благополучно разрешітіся ярма свого, збережи цю та немовляти в здоров`ї і благомощіі, захисти їх ангели Твоїми і збережи від непріязненнаго дії лукавих духів, і від усякої речі злих. Амінь.

Молитва дружині перед пологами до Пресвятої Богородиці

Пресвята Діво, Мати Господа нашого Ісуса Христа, яже села народження і єство матере і чада, помилуй рабу Твою (Ім`я) і допоможи в годину Оцей вирішиться Бремені свого благополучно. Про усемилостива Владичице Богородице, яже не поставила вимогу про єси допомоги в народженні Сина Божого, подай допомогу сей Своїй невільниці, допомоги вимагає, а найбільше від Тебе. Даруй їй благомощіе в годину цю, і немовляти іже имать родитися і ввійти у світ світу цього сподоби в благопотребное час і розумного світла у святому хрещенні водою і духом. Тебе припадаємо, Мати Бога Вишнього, молячись: буди милостива мати цей, ейже Прийди час бити мати, і умоли воплотився з тебе Христа Бога нашого, нехай укріпить ея силою Своєю згори. Амінь.

Молитва при пологах

Пологи - це хвилююча подія в житті не тільки самої жінки, але всієї родини. Немає на світі жодної вагітної, яку б не відвідували тривожні думки і переживання з приводу майбутньої події. Навіть якщо вагітність проходить відмінно, лікаря знайшли, пологовий будинок вибрали, для малюка і мами все готово, занепокоєння не перестане вас залишати. І це цілком природно, адже народження малюка - це найважливіше в житті матері, а сам процес пологів досить складний і непередбачуваний. І тільки одному Господу відомо, як все складеться. Тому віруючим вагітним буде не зайвим почитати молитву про благополучних пологах.

Відео: Молитва перед пологами

Молитва на легкі пологи

Ще в давні часи наші прабабусі не обходилися без молитви під час пологів. Було прийнято сподіватися на Бога і благати його і Пресвяту Богородицю про благополучне народження малюка. Молитва на вдалі пологи зміцнювала віру, що все пройде добре. Допомагала заспокоїтися і морально підготуватися до майбутньої події.

Молилися не тільки самі породіллі, величезне значення мала молитва матері при пологах дочки. В наші дні молитва не має такої популярності, але все ж люди не забувають в скрутну хвилину звертатися до Святих за допомогою. Тому молитва при пологах актуальна і донині. Звичайно, читати молитву під час самих пологів зможе далеко не кожна жінка. Але в такому випадку можна підготуватися заздалегідь і почитати молитву на легкі пологи або ж попросити маму про молитву під час пологів дочки.

Яку молитву читати при пологах?

Віруюча людина знає, кому молитися при народженні дитинки. В першу чергу, звичайно ж, до Пресвятої Богородиці. Діва Марія народила сина свого безболісно, але випробувавши всі труднощі людські і страждання, розуміє нас і допомагає. З молитвою при вагітності і пологах схиляються до ікон Божої Матері «У пологах помічниця», «Взиграніе немовляти», «Феодоровская», «Цілителька», «Скоропослушниця». Ще вагітна жінка повинна прочитати молитву про допомогу при пологах.

Молитва на легкі пологи до Пресвятої Богородиці:

Пресвята Діво, Мати Господа нашого Ісуса Христа, яже села народження і єство матере і чада, помилуй рабу Твою (ім`я), і допоможи в годину цю, так вирішиться Бремені свого благополучно. Про Всемилостива Владичице Богородице, яже не поставила вимогу про єси допомоги в народженні Сина Божого, подай допомогу сей Своїй невільниці, допомоги вимагає, а найбільше від Тебе. Даруй їй благомощіе в годину цю, і немовляти іже имать родітеся і ввійти у світ світу цього, сподоби в благопотребное час і розумного світла у святому хрещенні водою і духом. Тебе припадаємо, Мати Бога Вишнього, молячись: Буди милостива мати цей, ейже Прийди час бити мати, і умоли воплотився з тебе Христа Бога нашого, нехай укріпить ту силою Своєю згори. Яко держава Його благословенна і препрославлений, з безначальним Його Отцем, і Пресвятим і Благим і животворящим Духом, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Рідні і близькі можуть молитися про здоров`я немовляти Тихвінської ікони Божої Матері:

Молитва на допомогу породіллі

У православному хріастанстве прийнято перед пологами вагітної сходити до церкви, сповідатися і причаститися. Нерідкі випадки, коли у жінки, яка читала молитву, вщухали болю, зупинялися кровотечі, дітки обов`язково народжувалися здоровенькими. Чудодійна сила молитви знайома багатьом віруючим, не дарма ще наші предки повністю покладалися на неї. Молитва - це допомога Господа, так навіщо ж від неї відмовлятися в такій нелегкій і небезпечній справі, тим більше, що стосується воно здебільшого вашого малюка. Навіть не так важливо до кого ви будете звертатися в своїй молитві, і перед якою іконою, головне робити це щиро, з вірою в душі. Після пологів потрібно прочитати молитву і подякувати Господу і всіх Святих за надану допомогу і щасливе народження малюка.

Також важливо поклонитися з молитвою після пологів перед іконою Божої Матері «Годувальниця». Вона допомагає матусям, у кого пропадає молоко або ж якщо жінка сильно страждає на післяпологову депресію. Пресвята Богородиця дасть сили впоратися з недугою і вигодувати дитину. Адже недарма, наші прабабусі годували дітей грудним молоком до двох-трьох років і гадки не мали, що таке післяродова депресія і інші ускладнення. Вважалося, що так передбачено Господом Богом, що мати повинна годувати свого немовляти грудним молоком, передаючи разом з ним свою любов і турботу.


Поділися в соц. мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!
По темі: