Молитися завагітніти і народити дитину

Молитися завагітніти і народити дитину Молитва подружжя дітей, які не імущих або молитва щоб завагітніти.

Ми з чоловіком кілька років не могли завагітніти. Проходили всі можливі обстеження, щоб виключити жіноче або чоловіче безпліддя. Результати всіх аналізів показували норму, але вагітність з незрозумілих причин не наступала.

Одні спільні знайомі порекомендували нам сходити в церкву і в той же час, за збігом якихось обставин одна з моїх подруг дала мені почитати журнал Здоров`я, в якому я знайшла одну маленьку непримітну статтю з історією такий же нещасної жінки. яка довго не могла завагітніти. Сторінку з журналу я від ксерокопіювати і молитву з цієї статті читала щодня.

По неділях з чоловіком ми ходили до церкви - прічіщалісь, сповідалися, і кожен день - вранці і ввечері я перечитувала молитву щоб завагітніти з заповітного листочка.

Сьогодні, тримаючи в руках цей пошарпаний аркуш з молитвою, серце моє тремтить від радості чуда, яке сталося зі мною трохи більше 3 років тому.

Я завагітніла! Рівно через 2 місяці після того, як я стала читати цю молитву.
Зараз моє ЧУДО спить у своєму ліжечку і сопе носиком. І якщо завтра він знову нашкодив і мені захочеться його насварити, я згадаю про те, що син мій -дарувати БОЖИЙ.

Дорогі жінки, я дуже-дуже сподіваюся, що ця молитва допоможе і Вам завагітніти! Обов`язково допоможе!

Ось історія жінки і молитва щоб завагітніти:

Я намагалася завагітніти п`ять років. Робила операцію - лапароскопія, але це не принесло результатів. Коли моєї мами не стало, я була в цілковитому розпачі. Здавалося, подальше життя без мами, без дітей не має сенсу.


Не за довго до свята Пасхи мені подзвонила мамина хороша подруга, яка живе в іншій країні, і я поділилася з нею своїми нещастями. Вона сказала, що зв`яжеться з одного своєю приятелькою і постарається мені допомогти. І в свято Святої Пасхи мені зателефонувала жінка, представилася Ніною Миколаївною, вона порадила мені читати Молитву подружжя дітей, які не імущих. Я ж сказала, що молюся, але ні чого не допомагає. На що жінка сказала: Все одно читай цю молитву з більшою вірою і старанністю. Читай частіше і, я впевнена, - скоро подзвониш мені і подякувати.


Я записала молитву на папір і прикріпила цей листок на стінку біля свого ліжка. Читала її вранці і ввечері. Через півтора місяці мене поклали в лікарню, де я дізналася, що вагітна. Це просто диво! Я подзвонила Ніні Миколаївні та подякувала їй від щирого серця.
Текст цієї молитви щоб завагітніти привожу дослівно (до речі, в лікарні її у мене переписали кілька жінок). Маю велику надію, що молитва допоможе і іншим.

Почуй нас, Милосердний і Всемогутній Боже, та молінням нашим послана буде благодать Твоя. Будь милостивий, Господи, до молитви нашої, згадай закон Твій про примноження роду людського і будь милостивим Покровителем, так Твоєю допомогою збережеться Тобою ж встановлене. Ти властною силою Твоєю з нічого все сотворив і поклав початок усього в світі існуючого - створив і людину за образом своїм і високою тайною освятив союз подружжя у Предуказаніе таємниці єднання Христа з Церквою. Призри, Милосердний, на рабів цих. (Імена), союзом подружнім поєднаних і благають про Твою допомогу, нехай буде на них милість Твоя, нехай будуть плідні і так побачать вони сини синів своїх навіть до третього і четвертого роду, і до бажаної старості доживуть, і ввійдуть в Царство Небесне через Господа нашого Ісуса Христа, якому всяка слава, честь і поклоніння личить зі Святим Духом на віки. Амінь.

Яку читати молитву, щоб завагітніти



Яке це нещастя для жінки і для сімейної пари, якщо вони хочуть дитину, а завагітніти не виходить. Особливо, якщо обидва здорові і лікарі тільки руками розводять.

Кажуть, що в таких ситуаціях може допомогти молитва, щоб завагітніти. Це молитва подружжя, дітей, які не імущих.

За церковними канонами, щоб молитва допомогла, потрібно відвідувати церкву, причащатися і сповідатися. Але головне - моліться з чистим серцем і будь-яка молитва буде почута.

Молитися завагітніти і народити дитину

Багато скептиків заперечують силу молитви, але, скільки молодих і не дуже сімей знайшли щастя мати дітей, завдяки молитві. Віра здатна творити чудеса. Навіть в самих безнадійних випадках завжди залишається місце чуду. Потрібно тільки вірити і молиться.

Відео: Яким ікон молитися щоб завагітніти? Молитва щоб завагітніти

Молитва подружжя, дітей, які не імущих

Почуй нас, Милосердний і Всемогутній Боже, та молінням нашим послана буде благодать Твоя. Будь милостивий, Господи, до молитви нашої, згадай закон Твій про примноження роду людського і будь милостивим Покровителем, так Твоєю допомогою збережеться Тобою ж встановлене.

Ти властною силою Твоєю з нічого все сотворив і поклав початок усього в світі існуючого - створив і людину за образом своїм і високою тайною освятив союз подружжя у Предуказаніе таємниці єднання Христа з Церквою.

Призри, Милосердний, на рабів цих. (Імена), союзом подружнім поєднаних і благають про Твою допомогу, нехай буде на них милість Твоя, нехай будуть плідні і так побачать вони сини синів своїх навіть до третього і четвертого роду, і до бажаної старості доживуть, і ввійдуть в Царство Небесне через Господа нашого Ісуса Христа, якому всяка слава, честь і поклоніння личить зі Святим Духом на віки. амінь

Відео: Молитва про зачаття, молитва про дарування дітей, про вагітність

Розповідають безліч випадків, коли молитва допомагала жінкам завагітніти.

У православ`ї при безплідді моляться Праведним Йоакима і Анни, батьків Пресвятої Діви Марії. Ці батьки довгі роки страждали від безпліддя і під старість народили пресвяту Діву Марію. Моляться Пророку Захарії і пресвятої Єлизаветі, батькам Іоанна Предтечі, у яких також до старості не було дітей.

Звичайно, найкраще сходити до церкви, поговорити зі священиком, щоб він порадив які обряди виконувати, і які молитви вимовляти, щоб зачати дитину. Є і святі місця, відвідування яких дарує безплідним парам народження дитини.

Відео-матеріали по темі статті



Молитва від безпліддя:

Існують спеціальні стародавні мантри про зачаття дитини:

Настрій на народження дітей:

Моя історія, або якої ікони молитися, щоб завагітніти?

Ніяке наукове світило не переконали мене в тому, що вагітність - це біологічний процес. Коли я наважуся знову народити дитину в першу чергу. буду шукати не лікаря а якої ікони потрібно молиться, щоб завагітніти. І тому є вагомі причини.

Якщо ви коли-небудь тримали в руках немовля, вдихали його запах і ловили його усмішку, у вас не виникає сумнівів в тому, то дитина - це диво Боже. І вже, звичайно, не овуляція вирішує, прийшло вам час вагітніти чи ні.

Я точно знаю, що своїх дітей я вимолила. Але сталося це, тому що я не сумнівалася в тому, що Бог мені допоможе, і щиро просила про це.

Хочу привести список, щоб ви знали, який іконі прийнято молитися, щоб завагітніти, сподіваюся, комусь це допоможе:
• Ікони Богородиці «Помічниця в пологах», «Годувальниця», образ «Додаток розуму» допомагає жінкам, яких чоловіки під час їх вагітності бросілі- «Пом`якшення злих сердець» (Семистрільна) допоможе вагітної або породіллі в годину скорботи, печалі і хвороби-« Скоропослушниця »чує всі наші просьби-« Цілителька »зцілює від хвороб-« Утамуй мої печалі »позбавляє від страхів, тривог, сумнівів і депресій.
• Про здоров`я моляться святителю і цілителя Пантелеймона.
• Маленьких діток захищає Микола Чудотворець.
• Про чадородии (вагітності) просять Матрону Московську.

Звичайно, це не весь список ікон, яким моляться, щоб завагітніти. Адже чудодійний властивості ікон приписує народ, після того, як образ зробить таке чудо. А далеко не всі зцілення записані в церковну історію.

Моя історія була такою. Обидва рази мені ставили безпліддя. Я, правда, не пам`ятаю якої міри. Лікарі говорили - лікується. Ну я лікувалася, лікувалася. Безрезультатно. І ось, зовсім випадково (довго розповідати), на Водохреща потрапляю до йордані (ополонку в якому купаються). Повз проходить наш єпископ, бризкає всіх святою водою, повертається до нас (я була з співробітником, а його Владика знає) і каже: «А чому ви ще не купалися? А ну-ка швидко ». Саша каже: «Раз благословили - треба йти». І я в чому була (в нижній білизні, без купальника) поринала в ополонку. Як пізніше з`ясувалося, Владика просто так не благословляє. У той же місяць я завагітніла. І знаєте, що? Подібних історій про Хрещення з моїми знайомими відбулося три, і всі закінчилися пологами.

А другий раз, будучи в Москві у відрядженні (що само по собі чудо) ми з співробітницею поїхали до Матронушки. Вистояли чергу, приклалися до мощей. І ось тепер і я і вона в декреті)).

Відео: МОЛИТВА-народити МАЛЬЧИКА

Так що дівчатка, вірте, моліться і все обов`язково буде добре. Я це знаю.


Поділися в соц. мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!
По темі: